• Új
Schwer Vágott Ellenálló Kesztyű, Rozsdamentes Acél, Vezeték Fém Háló Mészáros Biztonsági Munka Kesztyűt a Hús Vágás, halászat(Extra Nagy)

Schwer Vágott Ellenálló Kesztyű, Rozsdamentes Acél, Vezeték Fém Háló Mészáros Biztonsági Munka Kesztyűt a Hús Vágás, halászat(Extra

Termék besorolása:
HUF 2428.65

Az összeg
Készleten

100% Nylon. 【ERŐSEBB ANYAG】 Készült nagy szilárdságú polietilénből szálak, rozsdamentes acél drót, a vágás kesztyű 10-SZER erősebb, mint az általános kesztyű.A kézzel is meg lehet szabadítani a KÁRT A MUNKA, a FŐZÉS, hatékonyan. 【SZÉLES körben HASZNÁLJÁK】 Tartós anyagok hadd fém háló kesztyű KÖZVETLENÜL érintkező élelmiszer-elemek .Lesz, hogy aranyos ujjak pihenni, míg a vágás, szeletelés, menekülni peeling étel a konyhában.Azt is fel lehet használni a kertben, szerelő, horgászat, építése. 【TARTÓSABB】 A sűrű szövet teszi az acél háló kesztyű nem KÖNNY KÖNNYEN, mint a többiek, ez azt jelenti, hogy használhatja őket tovább!Ez a prémium anti vágott anyag is segíti a levegőt, így a kéz száraz marad, kényelmes, egész nap. 【BIZTONSÁGOSABB, MINT VALAHA】 Lapos belső konstrukció, ÁLLÍTHATÓ csukló csattal illik, mint a második bőr hozza egy kellemes érzés.Kiváló a NEDVES, mind a SZÁRAZ MARKOLAT is teszi fém kesztyű könnyebb megtartani csúszós élelmiszer-Hal, Kagyló, Hús stb. 【EGY KESZTYŰ】 Egy darab, rozsdamentes acél dróthálót, kesztyű az EGYETLEN kéz, rendelje meg most egy ingyenes nylon pamut kesztyű, hogy illeszkedjen a jobb kezét.Mi több, könnyen tisztítható vízzel, szappannal, még a mosogatógép.Lehet, hogy nem tudom, mit jelent az, ha egy gyártó a szakmai munka kesztyű több mint 15 éve?.A válasz az, hogy szakmai fókusz, illetve a meggyőződés!.Schwer koncentrál kesztyűben 15 éve vagyunk az aranyat szállító ezer nagykereskedők, valamint a fogyasztók világszerte.Alapvető fogalom : ide-oda ugrálni bátran tökéletességre törekszik.Tervező Jerry : Innováció számára a következő generációs védőkesztyű a mag a túlélésre.Végső vágás elleni védelem : Schwer rozsdamentes acél kesztyű készült legmagasabb minőségű 316 L ROZSDAMENTES ACÉL , amely képes elviselni az éles élű penge, mint a kés, ipari gép, stb.Tudja biztosítani a végső vágás elleni védelem a kezét, amikor működik.Tartósabb, mint valaha : A sűrűbb szövet teszi a kesztyűben nem TÖRIK MEG FÉSZER FÉM könnyen, mint a többiek, ez azt jelenti, hogy használja őket tovább!Különben is, meg fog lepődni, hogy megtalálja, hogy a kesztyűben több kényelmes, de kemény.Minőség-Ellenőrzés : Schwer kezeli a termelés emelet szigorúan, valamint szabályozza a termelési folyamat minőségének a gyár.Befejezése után minden pár kesztyűt kell alávetni két szigorú minőség-ellenőrzés, beleértve a vágni ellenállás keménység.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.