• Új
Vastagság Digitális Műszer LCD Mikrométer 0.01 mm Felbontás Százalék Mérő Műszer Mérési Eszköz a Papír Ruhával Film Vékony Fém(0-10mm)

Vastagság Digitális Műszer LCD Mikrométer 0.01 mm Felbontás Százalék Mérő Műszer Mérési Eszköz a Papír Ruhával Film Vékony

Termék besorolása:
HUF 8829.00

Az összeg
Készleten

Digitális Kijelző : A nagy LCD-képernyőn, majd 0.01 mm digitális felbontás biztosítja, könnyebb, gyorsabb olvasás.Alacsony Fogyasztás : nagyon kényelmes, hogy cserélje ki az akkumulátort egy akkumulátor biztosítja fél év élettartam.Tartós Anyaga : Ez a digitális vastagságmérő elsősorban készült cink ötvözet anyag, erős, tartós.Könnyen Használható : A mérhető után a hüvelykujja nyomására a forgalomba hatékony.Alkalmazási Tartomány : Ez a digitális vastagságmérő illik a lágy anyag, mint például a papír, bőr, szövet, vékony, stb.Specifikáció : Elem Típus : Digitális vastagságmérő Anyaga : Cink Ötvözet Cél : Megfelelő Mérési, Lágy Anyagok, Mint pl. Papír, Bőr, Szövet, Fólia, Stb.Felbontás : Kb. 0.01 mm Pontosság : Kb. ±0,03 mm / a 0.001 Tartomány : Kb. 0-10mm / 0-0.39, 0-20mm / 0-0.78 a Tápellátás : Gomb Elem CR2032 x 1 (Nem Tartozék) működési Hőmérséklet : -20~70 ° c Relatív Páratartalom : ≤80% Csomag Lista : 1 x Digitális Vastagság Gauge1 x Tároló Doboz Megjegyzés : 1. A vastagságmérő a pontosság mérési eszköz, ezért meg kell akadályozni, hogy hit dobni használat során veszteség elkerülésére a pontosság. 2. Tartsa tisztán elkerülni folyékony anyagok, mint például a víz behatolását a vastagságmérő, hogy elkerüljék érintő normál használatra. 3. Nincs feszültség lehet alkalmazni, hogy minden része a vastagságmérő, illetve ne használja a tollat, hogy gravír, hogy ne sértse meg az elektronikus áramkör. 4. Ha nem használja hosszú ideig, az akkumulátort ki kell távolítani.

A deklarált jellemzők

Item Type:
Digital Thickness Gauge
Material:
Zinc Alloy
Purpose:
Suitable for Measuring Soft Materials, Such As Paper, Leather, Cloth, Film, Etc.
Resolution:
Approx. 0.01mm
Accuracy:
Approx. ±0.03mm / 0.001in
Range:
Approx. 0-10mm / 0-0.39in, 0-20mm / 0-0.78in
Power Supply:
Button Battery CR2032 x 1 (Not Included)
Working Temperature:
-20~70℃
Relative Humidity:
≤80%
Package List:
1 x Digital Thickness Gauge1 x Storage Box :
Note:
1. The thickness gauge is a accuracy measuring tool, so it should be prevented from being hit and dropped during use to avoid loss of accuracy. :
2. Keep it clean and avoid liquid substances such as water from penetrating into the thickness gauge to avoid affecting normal use. :
3. No voltage can be applied to any part of the thickness gauge, and do not use a pen to engrave, so as not to damage the electronic circuit. :
4. When not in use for a long time, the battery should be removed. :

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.