• Új
Szeretlek, Barátom, Drága Szív Kézzel Faragott jelentős nyomot hagytak az Afrikai Kézműves. Valentin Anyák Napja Tál, Váza Töltelék Készlet 5 (Kicsi, Fekete-Fehér)

Szeretlek, Barátom, Drága Szív Kézzel Faragott jelentős nyomot hagytak az Afrikai Kézműves. Valentin Anyák Napja Tál, Váza

Termék besorolása:
HUF 8640.00

Az összeg
Készleten

[MIT kapsz] Beállítása 5 Kézzel Faragott 2" Kő Szív asztali Dekoráció, Valamint Váza Töltőanyag-Fekete-Fehér Design [MÉRET] Minden Szív 2x2x1.5 Cm [AFRIKAI MESTER CARVER] Kézzel Készített, Valódi Emberi Kapcsolatot, Kisebb Különbségek Szín, Méret, Kialakítás fordulhat Elő.Nincs Két Egyforma. [Egy Tökéletes Ajándék] Mutatni Valakit Érdekel Ez a Valentin Nap, Ezt A Szép Ajándékot.Ezek A Kézzel Készített Szíve Tökéletes Emlékek.Használhatja Ezeket Az Egyedi Szobrok, Mint A Napi Emlékeztető, Hogy Elterjedt A Szerelem S A Szépség A Világon.Mindegyik Szív Kézzel Készített Globális Kézművesek, Tett Egy-Egy Gondosan Készség.Egy Tökéletes Király Ajándékozás, Lehetőség Kifejezése A Szerelem Bond Kezét Teremtés Kincs. [KÖRNYEZETBARÁT} A Legzöldebb Gyűjteménye Kézzel Készített Művészet Által A Kisii Kézművesek, Kenyában Az Egyetlen Eleme A Szén-dioxid-Lábnyom A Transzfer A Kézműves Neked. [FAIR TRADE] Termék Előnyös Afrikai Kézművesek, Valamint A Közösségek Együtt Segít, Hogy A Különbség. [A CSODÁLATOS FOLYAMATOT] Zsírkő ( Kisii Kő) Bányászott Hozott A Felszínre Kézzel A Mester Carvers Létre A Forma, A Pontosság Segítségével egyszerű kéziszerszámok.A Kő, Az Első Vágás Segítségével Egy Kezet Láttam Egy Panga (Nagy, Széles Pengéjű Kés), Valamint A "Fejsze" (Kapa) Használja, Hogy Csökkentse A Szükséges Alapvető Formája Kés (Kisu) Smirgli Vizet Használnak, Hogy A Sima Felület.Kisii Chora (Művészek) Létrehozása A Design Segítségével Víz Alapú Festékek Egy Kést, Hogy Etch A Részletes Tervezés, Egy Csodálatos Egy Olyan Egyedülálló Művészet.

A deklarált jellemzők

Kapcsolódó termékek

Figyelmeztetések

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a nagy választék garantált.